Стопкадри Нова ТвЖурналистът Виктория Бочевска коментира днешните дебати в Нардоното събрание

...
Стопкадри Нова ТвЖурналистът Виктория Бочевска коментира днешните дебати в Нардоното събрание
Коментари Харесай

Журналист: Кабинетът ще оцелее, но мнозинството вече се изпарява от него

Стопкадри Нова Тв

Журналистът Виктория Бочевска разяснява днешните диспути в Нардоното заседание за вота на съмнение към държавното управление.

Странни причини, опозицията упрекна ръководещите за последните 30 години какво се е случило в енергетиката, а ръководещите пък изнесоха един доклад, с който споделиха какво желаят да се случи в идващите 30 години, стартира Бочевска в „ Пресечна точка “ по Нова Тв.

„ Изобщо беше доста, доста забавен избирателен спор. Абсолютно беше доста забавно, че отсъстват ГЕРБ. В последна сметка какво разбрахме, кабинетът ще оцелее, само че болшинството леко се изпарява към този момент от него, добави тя.

Преприемачът Добромир Иванов също изрази мнение по тематиката.



Това е демократична процедура, няма нищо неприятно, само че две-три седмици преди изборите няма по какъв начин да не се гледа по-скоро предизборно, както и сега митингите, които се случват, когато са преди изборите. Всичко е предизборно, никой не чака сега да пада държавно управление Много по-интересно пък ще стане след изборите и в вероятно при ротацията, когато и да се случи тя, тъй че аз не мисля че отсъствието на ГЕРБ и на Борисов е нещо обвързвано, съответно с този избор дали ще минава. По-скоро там има динамичност, явно сред ръководещите партии, и то в някакъв смисъл това не е неприятно, тъй като за тия четири месеца виждаме по какъв начин хем има предпочитание в доста от хората сега държавното управление да работи, хем по този начин доста пъти на провокации би трябвало да се учат да работят между тях по-добре, сподели Иванов.

Това е нещо, което по-скоро беше предстоящо от обществото, тъкмо това се случва, тъй че не мисля, че през днешния ден няма нещо трагично в Народното събрание. Важното е, че им предстоят много съществени тествания и след изборите, и при ротацията има доста тежки промени, които би трябвало да се вършат. Много комплицирани решения които се взимат и надлежно шанса да имат социална поддръжка и доверие, е да бъдат доста ефикасни в това сполучливо да правят положителни неща за обществото, сподели още Добромир Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР